Ismael J. Sempere

l

Ismael J. Sempere és poeta i actor. Estudia Filologia Catalana a la Universitat de València. Allà, en 2014 funda, amb un petit grup d’estudiants, Gargots Revista Literària. En 2019 publica el seu primer poemari, Pan de luna, XXII Premi Marc Granell – Vila d’Almussafes i l’any següent publica Sem, XVII Premi Universitat de València d’Escriptura […]

Ismael J. Sempere és poeta i actor. Estudia Filologia Catalana a la Universitat de València. Allà, en 2014 funda, amb un petit grup d’estudiants, Gargots Revista Literària. En 2019 publica el seu primer poemari, Pan de luna, XXII Premi Marc Granell – Vila d’Almussafes i l’any següent publica Sem, XVII Premi Universitat de València d’Escriptura de Creació en la modalitat de poesia en valencià. Ha col·laborat en diverses revistes de lletres com Gargots Revista Literària, Caràcters o el projecte Poetry Spam.

Pel que fa al teatre, en arribar a València, entra a formar part d’Assaig, Grup de Teatre de la Universitat de València i participa com a actor en el projecte europeu Escena Erasmus. Més tard, treballa com a actor en diversos muntatges teatrals a València i Barcelona.

Actualment cursa estudis d’Interpretació en l’especialitat de Text a la Escola Superior d’Art Dramàtic de l’Institut del Teatre de Barcelona i desenvolupa el seu treball artístic en la companyia Criatura Teatre.