Celia Bsoul

l

Celia Bsoul és una rapera, poeta i comunicadora procedent de Madrid. Després de la publicació del seu primer àlbum “Estacciones” en 2017, ha treballat amb productors com NKNWN, 2 Pas0s o Eskarnia, i ha actuat en festivals com a AZADA Festival (Navarra), Las fiestas de Lavapiés, La Noche en Blanco de Badajoz, VegFest (Elche), la […]

Celia Bsoul és una rapera, poeta i comunicadora procedent de Madrid. Després de la publicació del seu primer àlbum “Estacciones” en 2017, ha treballat amb productors com NKNWN, 2 Pas0s o Eskarnia, i ha actuat en festivals com a AZADA Festival (Navarra), Las fiestas de Lavapiés, La Noche en Blanco de Badajoz, VegFest (Elche), la Surada Poética (Cantabria), Ruby Sessions (Dublín) o el Festival Kerouac de Vigo.

En les seues lletres, aborda el feminisme de manera transversal, conduint els seus temes cap al seu punt d’origen: la poesia. Enguany, publicarà el seu primer llibre de la mà de l’editorial “La Imprenta”.

Porta a Vociferio “Celia Bsoul en acústico” un projecte al costat del guitarrista i cantautor Curro Rumbao, on la poeta i rapera Celia Bsoul desenvolupa una performance per diferents ritmes i estats d’ànim. Una actuació on el component escènic cobra un important paper, viatjant de la ironia de peces com “Señorosland” a la profunditat de “Invierno”.