Rey Abeja

l

David Delgado (Palma). Guitarrista i electrònica. Alimenta amb freqüència indefinida el blog ‘Assaig i Errors’ i ha publicat en diversos mitjans digitals. Músic experimental format com a Tècnic de So i Percussionista a Granada. Com a músic ha col·laborat en diferents projectes musicals d’abast local, destacats en l’escena mallorquina. Daniel Martínez Bauzá (Palma -1994). És […]

David Delgado (Palma). Guitarrista i electrònica. Alimenta amb freqüència indefinida el blog ‘Assaig i Errors’ i ha publicat en diversos mitjans digitals. Músic experimental format com a Tècnic de So i Percussionista a Granada. Com a músic ha col·laborat en diferents projectes musicals d’abast local, destacats en l’escena mallorquina.

Daniel Martínez Bauzá (Palma -1994). És poeta i freestyler. Estudia Llengua i Literatura Espanyoles en la UIB. Ha guanyat el XX Premi Internacional de Poesia “Martín García Ramos” amb el seu primer poemari “Si la vida pretendes”. Ha guanyat la I Lliga de Debat de la UIB, ha sigut bicampió de Poetry Slam Mallorca (2014 i 2020), subcampió de Poetry Slam Espanya (2014) i campió de Team Slam Espanya (2015).

Junts formen “Rey Abeja” un duo poètic-musical què comença a reunir-se el gener de 2022 a Palma, on comença a explorar l’espai performatiu que sorgeix a través de la improvisació de la paraula distorsionada sota ambients sonors que combinen guitarra elèctrica i caixa de ritmes.