Ramón Campos y Xavi Gómez

l

Ramón Campos és promotor i coordinador del cicle Intromissió poètica al Mercat 2015-2017. És membre del comité assessor de la Revista de crítica i poesia contemporània Crátera. Ha obtingut el 2n premi en el V Maldito Festival de Videopoesía 2021 amb Crujir de sal, en col·laboració amb l’artista José Galarzo, inclòs en A qué afuera. […]

Ramón Campos és promotor i coordinador del cicle Intromissió poètica al Mercat 2015-2017. És membre del comité assessor de la Revista de crítica i poesia contemporània Crátera. Ha obtingut el 2n premi en el V Maldito Festival de Videopoesía 2021 amb Crujir de sal, en col·laboració amb l’artista José Galarzo, inclòs en A qué afuera. Els seus poemes han sigut inclosos en l’Antologia [EX]CENTRICIDAD. Editorial Celya, 2022. Ha publicat els poemaris: “aún tu nombre” (El Petit Editor, 2017), “MAÚLLAS / MELLAS seguido de LASTRES” (Lastura, 2019), “A qué afuera” (Lastura, 2021) i “οἶκος” (Kaótica, 2023).

Xavi Gómez ha sigut part de Poulp, NPBP, Bloody Bay, Zhong, Marvin Monroe & 3 Edipian Bastards, Schmeling, Sr Colegiado, Didaktik, Mind Poetry, Uci4π. Actualment, forma part dels grups SN, Noise from Mars, RedBob, els grups de música improvisada JCVD i Texas Blood i actua al costat del poeta Ramón Campos Duu des del 2009 exercint d’agitador cultural, organitzant concerts amb l’associació CAP DE BESTIAR, el festival Resferic, així com cineconcerts, festes de la música i més esdeveniments.

Porten a Vociferio “En tránsito“. Una posada en comú de la veu poètica i la música a partir de poemes de “A qué afuera” i “Oikos”. Un trànsit entre dos llenguatges que es fusionen en una única experiència.