Iria Fariñas

l

Iria Fariñas va nàixer en un poble de Madrid en 1996. Actualment, resideix a Alacant, organitza el cicle poètic La sed i cursa el Grau en Filosofia. Va guanyar el Premio Incendiario 2022 de Poesía de la editorial L’Elecme amb “Quién extrajo el hueso”. Acaba de publicar el llibre de relats “Ruido de cicatriz”, amb […]

Iria Fariñas va nàixer en un poble de Madrid en 1996. Actualment, resideix a Alacant, organitza el cicle poètic La sed i cursa el Grau en Filosofia. Va guanyar el Premio Incendiario 2022 de Poesía de la editorial L’Elecme amb “Quién extrajo el hueso”.

Acaba de publicar el llibre de relats “Ruido de cicatriz”, amb l’editorial InLimbo. Apareix en diverses antologies, revistes i fanzines com Casapaís, La gran belleza, Ulrica, 52 setmanes, Zéjel, Poesia 90 i Libertad de movimiento (antología editada per Páginas de espuma amb els finalistes de l’III Premi IASA de microrelat), entre altres. Ha quedat diverses vegades seleccionada entre els deu finalistes dels concursos de poemes de Zenda, així com en altres premis.