Abraham Boba

l

Abraham Boba, cursa a Barcelona estudis de piano, composició i arranjaments. Allí publica el seu primer disc en solitari, “Abraham Boba” (2007). En 2008 es muda a Madrid i publica el seu segon disc “La educación”, al qual seguirà “Los días desiertos” (2011). En 2013 forma el grup “León Benavente”, en el qual escriu totes […]

Abraham Boba, cursa a Barcelona estudis de piano, composició i arranjaments. Allí publica el seu primer disc en solitari, “Abraham Boba” (2007). En 2008 es muda a Madrid i publica el seu segon disc “La educación”, al qual seguirà “Los días desiertos” (2011). En 2013 forma el grup “León Benavente”, en el qual escriu totes les cançons i amb el qual publica tres discos fins hui: “León Benavente “(premi Ojo Crítico 2014), 2 (millor disc de 2016 per a El País i ABC) i “Vamos a volvernos locos“ (millor disc de 2019 per a El País, entre altres). 

Porta a Vociferio “Esto no es una canción”. Una peça on el protagonista, a soles en escena, narra una reflexió ofegada d’un individu atordit sobre allò que ressona dins de cadascun de nosaltres. És un espectacle audiovisual on mescla els seus poemes amb bases sonores, cançons al piano compostes per a aquest xou i projeccions visuals del cineasta gallec Lois Patiño.