VOCIFERIO VII Edició

VOCIFERIO és el Festival de Poesia oral i escènica de València, però sobretot és un Festival de POESIA sense etiquetes, al marge de qualsevol cànon, heterodox, plural i lliure.

Fa tan sols dues edicions, VOCIFERIO tornava, després d’una breu aturada d’un any, amb la idea de treballar dur, amb moltes ganes i energies renovades per a trepitjar fort a valència i aconseguir consolidar-se, pas a pas, com un dels grans festivals de poesia. Es podria dir, pel que sembla, que estem al camí adequat i que ho estem aconseguint gràcies al compromís, il·lusió i a l’ànima que li posen els seus dos codirectors, David Trashumante i Raúl Lago, així com pel seu involucrat equip de col·laboradors.

Aquesta 7ª edició demostra que VOCIFERIO va arribar per a quedar-se i enamorar amb la seua frescor i el seu afany renovador a la gent que vullga acostar-se a la poesia sense etiquetes. vociferio es fa gran, gran en tots els aspectes, en dies de durada, en espais, en actes, en el nombre de poetes que ho componen, gràcies a la recerca insaciable de trobar les millors veus que destaquen en aquesta nova forma d’entendre la poesia, que és plural i lliure; en suports i patrocinadors, però també, com no! en espectadors. I és que vociferio continua menejant-se com la pròpia poesia.

 

[themify_col grid=”2-1 first”]

[/themify_col]

[themify_col grid=”2-1″]

[/themify_col]

¡BENVINGUTXS A VOCIFERIO 2018!