David Sarrión Galdón

l

David Sarrión Galdón ha publicat els llibres de poesia “El arte de proyectar sonidos invisibles”, “Hotel Cantábrico”, “Breve teoría del desastre”, “Geometría del abismo” i “Alpha Centauri”, ha sigut antologat en diferents publicacions. El seu projecte músic poètic, Clacowsky, ha girat per tota la geografia espanyola amb el seu primer LP, “Antimateria” (El Hombre -music-). […]

David Sarrión Galdón ha publicat els llibres de poesia “El arte de proyectar sonidos invisibles”, “Hotel Cantábrico”, “Breve teoría del desastre”, “Geometría del abismo” i “Alpha Centauri”, ha sigut antologat en diferents publicacions.

El seu projecte músic poètic, Clacowsky, ha girat per tota la geografia espanyola amb el seu primer LP, “Antimateria” (El Hombre -music-). En l’actualitat prepara un conjunt d’Eps que eixiran a la llum durant l’any 2023 amb una banda renovada i coral: CLACOWSKY-Los Galgos Sedientos & Las Solfamidas.

Precisament és aquest últim projecte el que porta a Vociferio, CLACOWSKY -Los Galgos Sedientos & Las Solfamidas-. Peça que per a ser necessitaria que imaginem que Jim Morrison o Nick Cave hagueren nascut a Albacete. Es tracta d’un spoken psicodèlic que, ara, torna amb banda renovada i un futur al qual li clavarà la dent esmolada del seu udol.