Mei

l

Mei és cerca, experimentació, transgressió, imaginació. Eclecticisme compositiu, mestissatge de matèries, fusió d’estils, fonts i processos, alguna cosa amb pocs prejudicis i gran admiració per tot el que vibra i emet. A més de dues desenes de concerts en diversos festivals en l’àmbit nacional i quatre publicacions, ha composat música per a instal·lacions, exposicions, cinema, […]


Mei és cerca, experimentació, transgressió, imaginació. Eclecticisme compositiu, mestissatge de matèries, fusió d’estils, fonts i processos, alguna cosa amb pocs prejudicis i gran admiració per tot el que vibra i emet.

A més de dues desenes de concerts en diversos festivals en l’àmbit nacional i quatre publicacions, ha composat música per a instal·lacions, exposicions, cinema, curtmetratges, documentals, obres de teatre, performance i dansa.

Ve a Vociferio a presentar “Bailamos con zapatos rojos”, una improvisació oral i física que combina l’expressió corporal, en l’espai Refectori, els peus nus i vestits de sabates roges ens fan caminar a través de la dansa cap a la igualtat.