Heberto de Sysmo

l

Heberto de Sysmo és el pseudònim de José Antonio Olmedo López-Amor (València, 1977). Escriptor i poeta, crític literari i cinematogràfic, editor, assagista, cronista, articulista, divulgador científic. Titulat en Audiovisuals. És graduat en Estudis Hispànics: Llengua Espanyola i les seues Literatures, per la Universitat de València. Màster en Creació de Guions Audiovisuals per la Universitat Internacional […]

Heberto de Sysmo és el pseudònim de José Antonio Olmedo López-Amor (València, 1977). Escriptor i poeta, crític literari i cinematogràfic, editor, assagista, cronista, articulista, divulgador científic. Titulat en Audiovisuals. És graduat en Estudis Hispànics: Llengua Espanyola i les seues Literatures, per la Universitat de València. Màster en Creació de Guions Audiovisuals per la Universitat Internacional de La Rioja. Membre de l’Acadèmia Nord-americana de Literatura Moderna Internacional (ANLMI). Membre de la junta directiva de l’Associació Valenciana d’Escriptors i Crítics Literaris (CLAU) i codirector de la seua revista Nueva Clave. Va estudiar preceptiva de haiku, com a alumne de Vicente Haya, en la Fundació Centre de Poesia José Hierro de Getafe (2013). Traductor al castellà de poetes portuguesos contemporanis com: Víctor Oliveira, Sara F. Costa o Tatiana Faia. Codirector, cofundador i coeditor de Crátera. Revista de Crítica i Poesia Contemporània. Redactor i col·laborador en més de seixanta mitjans de comunicació, digitals i impresos, nacionals i internacionals.

Ve a Vociferio a presentar “EX)CENTRICIDAD: 11 EXOPOETAS QUE ABREN CAMINO EN LA POESÍA ESPAÑOLA I”. Recital de CÉSAR MÁRQUEZ TORMO + EVA HIERNAUX + NIEVES SALVADOR BAYARRI.