Caja baja

l

“Caja baja” porta a Vociferio “La voz y el martillo. La película”. Es tracta d’un audiovisual realitzat per Ismael Aveleira, amb direcció i guió dels seus intèrprets: Víctor M. Díez i Rodrigo Martínez, integrants del duo caja baja. Es tracta d’una versió adaptada per a la pantalla, basada en la peça escènica homònima, que reflexiona […]

Caja baja” porta a Vociferio “La voz y el martillo. La película”. Es tracta d’un audiovisual realitzat per Ismael Aveleira, amb direcció i guió dels seus intèrprets: Víctor M. Díez i Rodrigo Martínez, integrants del duo caja baja. Es tracta d’una versió adaptada per a la pantalla, basada en la peça escènica homònima, que reflexiona sobre el món del treball des d’una perspectiva ètic-estètica, amb els seus valors, disgustos i controvèrsies. Un compendi de textos, músiques i testimoniatges sota una mirada antropoética i musical.

Va ser seleccionada per a una secció de l’edició 67 de la SEMINCI, l’any 2022. També en el MALDITO FESTIVAL de VIDEOPOESÍA d’Albacete.