ACÍ TENS

URGENT

Vociferio, el Festival de Poesia de València del 18 al 23 de desembre de 2020

Urgent per la necessitat de dinamitzar el teixit poètic del territori valencià, greument afectat per les restriccions d’aforament, tancaments d’espais, cancel·lació d’esdeveniments i suspensió de fires editorials.

CHILE

Veus amb i per i en homenatge al poble xiléRául Zurita, Juan Carlos Mestre, Marc Granell, Enrique Falcón, Pía Sommer

ACÍ-ALLÍ

Spoken Word 100%, estrenes absolutes: Cavallo, Umami Beat, Eixa, Hatxe, Muskulo, Ovidianes 2.5… I la Casa Calba per al Vociferito.

EMERGENT

Urgent l’emergent: teixit poètic local, la primera Convocatòria Oberta amb 5 propostes del País Valencià, poesia del present i del futur.

STREAMING

Per primera vegada retransmetem tot el festival en Streaming des del nostre canal de Youtube: el vociferio navega directament a la teua mirada.

Descobreix

Tota la programació

Hui més que mai, és urgent l’emergent, allò que estava per nàixer o a penes havia començat a crear-se. La poesia del present que ha d’estar més present hui per a aspirar a sobreviure en un futur.

On succeeix el Vociferio?

Els dies 18 y 19 de desembre tindran lloc en el Jardí Botànic de la Universitat de València, gratuïtament però amb reserva.

La resta de dies, del 20 al 23 de desembre Vociferio estarà en la seua seu habitual: Sala Carme Teatre València. Les entrades estan ja a la venda per no més 5€ la jornada ací.

 

Com em faig amb les meues entrades?

Només has de seguir els enllaços i arribaràs amb totes les seguretats: Si no vas punxar encara, fes-ho ara ací per a lliscar-te cap a les entrades i fer la teua reserva o adquirir les que necessites.

I si vull vociferar des de casa?

Només tens que visitar el nostre canal en Youtube, on colacarem l’enllaç per a veure el streaming cada dia. Segueix-nos en xarxes o posa-t’ho en favorits i així segur que no t’ho perds.

Ja sabem que hi ha CORONA

En el nostre blog i amb FAQ

En mostra del nostre compromís amb la salut de públic, equip i artistes ja decidim en el seu moment cancel·lar l’edició el mes de juny. Si ara reaccionem amb aquesta edició urgent és perquè podem oferir espais segurs i complir amb totes les mesures de seguretat per a tots i totes les assistents i participants.

BLOG

100% Spoken Word: 5é dia de Vociferio 2020

100% Spoken Word: 5é dia de Vociferio 2020, el 22 de desembre, a la Sala Carme Teatre València.

Urgent l’emergent: 4rt dia Vociferio 2020

Urgent l’emergent: 4rt dia Vociferio 2020, el 21 de desembre, a la Sala Carme Teatre València.

D’allà d’ací d’allà: 3er dia de Vociferio 2020

“D’allà d’ací d’allà”, el tercer acte del Vociferio 2020, el 21 de desembre, ja a la Sala Carme Teatre València.

CORONA – FAQ

Com es garanteix la meua seguretat?

Els actes tenen lloc en dos espais que compleixen amb totes les mesures de seguretat i control d’aforament: El Jardí Botànic de la Universitat de València i la Sala Carme Teatre València.

Tots dos espais han desenvolupat plans de contingència específics contra el COVID-19 per a garantir en tot moment la seguretat de les i els assistents.

Puc gaudir dels recitals des de casa?

A més, podràs gaudir dels recitals i actuacions des de la seguretat de la teua casa a través de la retransmissió en Streaming pel nostre canal de Youtube.

La nostra primera vegada i de segur que no serà l’última.