Txetxu González

l

Txetxu González és poeta, artista visual i fundador del projecte d’art i poesia “Thalamus Magazine”. Ha viscut i desenvolupat projectes artístics a França, Itàlia, Àustria, Dinamarca o Croàcia. La seua obra forma part, a més, de diverses col·leccions privades en altres tants països. Els seus poemes s’han publicat en diverses antologies i revistes de referència. […]

Txetxu González és poeta, artista visual i fundador del projecte d’art i poesia “Thalamus Magazine”. Ha viscut i desenvolupat projectes artístics a França, Itàlia, Àustria, Dinamarca o Croàcia. La seua obra forma part, a més, de diverses col·leccions privades en altres tants països. Els seus poemes s’han publicat en diverses antologies i revistes de referència. La publicació de la primera part de la seua dilogia poètica “Las invasiones glaciales”, veurà la llum en 2024 sota el títol “If you wonder why a little (orígenes de la hiperestesia)”.

Només es va sentir funcional i viu a Fuerteventura. Vol al seu gos. Fa no tant, la família Windsor li va regatejar cinquanta euros per un dels seus quadres.