Eddie J. Bermúdez

l

Eddie J. Bermúdez (Barcelona, 1975) és llicenciat en Filologia Hispànica. Ha coordinat diferents Jams Poètiques a la ciutat de València, així com cicles crítics de poesia en l’Ateneu Llibertari Al Marge (Poétikas Al Margen) mentre explora noves experimentacions dins del camp del visual versus textual. Amanit per actuacions “polipoètiques”, coordinació d’actes “impossibles”, en la seua […]

Eddie J. Bermúdez (Barcelona, 1975) és llicenciat en Filologia Hispànica. Ha coordinat diferents Jams Poètiques a la ciutat de València, així com cicles crítics de poesia en l’Ateneu Llibertari Al Marge (Poétikas Al Margen) mentre explora noves experimentacions dins del camp del visual versus textual. Amanit per actuacions “polipoètiques”, coordinació d’actes “impossibles”, en la seua majoria poètics, i exposicions de collages i poesia visual per llibreries i galeries. Ànima máter del Café Cultural Rayuela durant dos anys. Ha realitzat recitals polipoètics al costat de Pedro Verdejo i David Trashumante amb el seu grup d’adlàters poètics: Poetiks. Continua coordinant la Fira del Llibre dins del Festival de Poesia Voix Vives de Toledo, i les pàgines de poesia de la revista Al Margen. Així com ajudant de direcció en altres trobades poètiques.

Les seues últimes publicacions són: “A pie de página”, Ed. La Vida Rima, 2012, “Ombra”, Huerga y Fierro, 2015, “Vueltas impares tejen del revés”, Alicia es Martínez, El Petit Editor, 2019 (Poemas visuales) i “(…)”, Huerga y Fierro, 2021.