Álvaro Romero

l

Álvaro Romero (El Puerto de Santa María,1983), ha reconvertit el cant flamenc en eina d’activisme. Es forma a Sevilla a partir de l’escola clàssica flamenca amb la qual més tard trencarà, comença a col·laborar amb les principals penyes del territori andalús, com a solista i acompanyant a figures del panorama flamenc. De 2014 a 2019, […]

Álvaro Romero (El Puerto de Santa María,1983), ha reconvertit el cant flamenc en eina d’activisme.

Es forma a Sevilla a partir de l’escola clàssica flamenca amb la qual més tard trencarà, comença a col·laborar amb les principals penyes del territori andalús, com a solista i acompanyant a figures del panorama flamenc.

De 2014 a 2019, va treballar com a cantaor acompanyant en el Centre Andalús de Dansa entre altres diversos projectes. En 2018 és convidat per Angélica Liddell a participar en la creació de “Una costilla sobre la mesa: madre”, interpretant diversos estils de saetes. En 2021 col·labora amb l’arxiu Miguel Benlloch. Actualment, està involucrat al costat de Toni Martín en un projecte discogràfic a partir de música electrònica i textos de poetes homosexuals.

Porta a Vociferio un viatge, un trànsit, un descens a través de la veu. Álvaro Romero, Alba María i Jonatan Penalba ens mostraran el que s’oculta als nostres ulls a través del sonor, sense artificis. El cant com a protagonista, l’ànima com a attrezzo.