Eduard Marco Escamilla

l

Eduard Marco Escamilla (Borbotó, 1976), és llicenciat en Filologia Catalana. Poeta, traductor, llaurador i músic ha publicat quinze poemes dins del volum Ideologiari (Col·lecció L’Alter de Catarroja) i 5 llibres de poesia: La quadratura del cercle, Premi Manuel Rodríguez Martínez d’Alcoi (2004); Càbala, Premi Marc Granell Vila d’Almussafes (2007); Refugi Incòlume, Premi Carles Salvador de […]

Eduard Marco Escamilla (Borbotó, 1976), és llicenciat en Filologia Catalana. Poeta, traductor, llaurador i músic ha publicat quinze poemes dins del volum Ideologiari (Col·lecció L’Alter de Catarroja) i 5 llibres de poesia: La quadratura del cercle, Premi Manuel Rodríguez Martínez d’Alcoi (2004); Càbala, Premi Marc Granell Vila d’Almussafes (2007); Refugi Incòlume, Premi Carles Salvador de la Universitat Politècnica de València (2009); Ultramarins, Premi Maria Beneyto de l’Ajuntament de València (2022); L’Horta (Edicions 96, 2022) i Cita prèvia (2023, Edicions del Buc).

Porta a Vociferio un espectacle basat en el poemari Cita Prèvia (que inclou el treball Ultramarins). Una mescla de poesia recitada i música en directe o viceversa, un tour de force entre el músic Òscar Briz i el poeta Eduard Marco que amb la participació dels també músics Xavier Alaman, Sílvia Martí i Moisés Bautista completen sobre l’escenari un sextet a cor obert. 

La posada en escena i el guió són de Javier Vega i el disseny d’il·luminació de Sergi Vega.