Politiko

l

Politiko és el projecte reivindicatiu del músic Juan Ernesto Artuñedo. Ha editat fins hui “Error humano” (2016) i “Frente Marica” (2018), un EP de cinc cançons reivindicatives Lgtbiq+, entre les quals es troben “Movimiento Trans”, “Maricas de Cuenca” i “Gloria Fuertes”, un homenatge a la gran poeta de Lavapiés. En directe projecta els videoclips que […]

Politiko és el projecte reivindicatiu del músic Juan Ernesto Artuñedo. Ha editat fins hui “Error humano” (2016) i “Frente Marica” (2018), un EP de cinc cançons reivindicatives Lgtbiq+, entre les quals es troben “Movimiento Trans”, “Maricas de Cuenca” i “Gloria Fuertes”, un homenatge a la gran poeta de Lavapiés. En directe projecta els videoclips que ell mateix realitza.

Actualment, està gravant el seu últim disc “Retaguardia marica”, un EP de 7 temes que presentarà el 5 de març de 2023 en la clausura del XII Festival Vociferio, en el Centre de Cultura Contemporània Carme de València.

Retaguardia marica“, és un concert performatiu reivindicatiu LGTBIQ+, en el qual es projecten els videoclips que el mateix músic du a terme.