Delicado-Comelles

l

Marina Delicado es forma a València, Bèlgica, Paris i Barcelona. Realitza el seu debut com a solista amb l’Orquestra de València en 2019. El seu interés per buscar noves maneres de presentar el repertori clàssic, la improvisació lliure i la investigació performativa l’han portada a col·laborar com a compositora i multi instrumentista en diversos projectes […]

Marina Delicado es forma a València, Bèlgica, Paris i Barcelona. Realitza el seu debut com a solista amb l’Orquestra de València en 2019. El seu interés per buscar noves maneres de presentar el repertori clàssic, la improvisació lliure i la investigació performativa l’han portada a col·laborar com a compositora i multi instrumentista en diversos projectes interdisciplinaris. Actualment dedicada a la música contemporània i a la col·laboració amb altres disciplines artístiques la seua activitat té lloc principalment a Bèlgica amb el Ensemble Ictus.

Edu Comelles, viu i treballa a València; és artista, músic i gestor cultural. El seu treball conjumina l’art sonor, la producció musical i el disseny de so en diferents àmbits de la cultura. Ha actuat, en solitari o al costat de col·laboracions, en festivals com Sónar, Mutek, Lisboa Soa, Eufónic, Música En Segura entre molts altres.

Junts porten a Vociferio una proposta sonora on exploren les possibilitats del piano i la seua manipulació electrònica a través de la creació en temps real. La incertesa, la interdependència, el bagatge musical i sonor dels seus integrants són la recepta per a endinsar-se en un univers acústic i electrònic de tapissos, textures, polirritmias, jocs de colors i cacofonies en la qual els instruments (el piano i l’electrònica) s’intercalen i es confonen.