Miguel Ángel Vázquez

l

Miguel Ángel Vázquez. És editor, llibreter i gestor cultural en el projecte associatiu “La Imprenta” i autor de l’assaig ‘Kosmótica. Retos globales de la nueva política tras el largo año del cambio’ (Sant Pau, 2016) així com del poemari ‘Aguacate para cuatro’ (La Vorágine, 2020). Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Complutense […]

Miguel Ángel Vázquez. És editor, llibreter i gestor cultural en el projecte associatiu “La Imprenta” i autor de l’assaig ‘Kosmótica. Retos globales de la nueva política tras el largo año del cambio’ (Sant Pau, 2016) així com del poemari ‘Aguacate para cuatro’ (La Vorágine, 2020).

Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Complutense de Madrid, ha sigut cap de cultura del setmanal ‘Gente en Madrid’ i autor dels blogs ‘Cuadernos del Sur’ i ‘El Mundo de Mañana’.

Ha guionizado per al dibuixant de Marvel Pepe Larraz el còmic sobre el 15-M ‘Acampada Sol_d’ dins del volum col·lectiu ‘Revolution Complex’ (Norma Editorial, 2011). Participa en les antologies poètiques ‘Voces del viento Sur’ (Desvelo, 2016), ‘Contra. Poesía ante la represión’ (2016), ‘Voces del Extremo. Antología 2012/2016’ (Amargord, 2017) i ‘Naturaleza poética’ (La Imprenta, 2022).

Va ser guanyador de l’I Concurso de Microrrelato de Casa América així com de la XXXIII edició del Memorial Florencio Segura de poesia.

Ha sigut coordinador de l’I Festival Clandestino dins del marc de la IX edició del Festival Internacional de Poesia de Granada (Nicaragua), de l’I i II Festival Poético ‘El Despertar’ a Madrid i de la Fira d’Editorials dins de la IX edició del Festival Internacional de Poesia Voix Vives de Toledo.

Recentment, ha coordinat l’antologia més àmplia d’ecopoesía en castellà ‘Naturaleza poética’ (La Imprenta, 2022).