Dúa de Pel

l

Dúa de Pel és una formació musical que esborra la frontera entre el passat i el present, entre el local i l’universal. Les seues composicions tenen una influència notable del folklore de la península ibèrica, però en elles conviuen amb naturalitat múltiples estils, de diferents èpoques i cultures, que donen lloc a un so original […]

Dúa de Pel és una formació musical que esborra la frontera entre el passat i el present, entre el local i l’universal. Les seues composicions tenen una influència notable del folklore de la península ibèrica, però en elles conviuen amb naturalitat múltiples estils, de diferents èpoques i cultures, que donen lloc a un so original i inimitable. Dúa de Pel se submergeix en la tradició per a reinventar-la.

El grup va nàixer a Madrid en 2014, quan la compositora Sonia Megías i l’escriptora Eva Guillamón van decidir unir els seus respectius sabers per a crear una música plena de poesia. Des de llavors l’agrupació ha desenvolupat una àmplia carrera a nivell nacional i internacional.

El seu primer disc, “Dúa de Pel”, va ser presentat a l’octubre de 2018 en el Teatre Real de Madrid. “Madera de pájaro”, el seu segon treball discogràfic, va veure la llum el 15 d’octubre de 2021 a l’Auditori Nacional de Música de Madrid.

Porten a Vociferio “Madera de pájaro”, un viatge cap a l’arrel a través de la memòria i la imaginació. Un itinerari poètic on els folklores travessen la frontera de la realitat per a convertir-se en un llenguatge propi: tradició en moviment.