Amparo Sánchez

l

Amparo Sánchez, líder d’Amparanoia, és cantant, música, compositora, productora i escriptora, una dona potent i incansable, una activista musical, que ha creat escola, sempre lligada a la denúncia i a la lluita pels drets humans, especialment els de les dones. Després de tres anys d’intensa gira internacional com Amparanoia, dos anys al capdavant de Mamita […]

Amparo Sánchez, líder d’Amparanoia, és cantant, música, compositora, productora i escriptora, una dona potent i incansable, una activista musical, que ha creat escola, sempre lligada a la denúncia i a la lluita pels drets humans, especialment els de les dones.

Després de tres anys d’intensa gira internacional com Amparanoia, dos anys al capdavant de Mamita Records i una carrera reconeguda com a productora, Amparo Sánchez reactiva la seua faceta en solitari produint i publicant HERMANAS, un àlbum al costat de la poeta brasilera Maria Rezende.

Porta a Vociferio “Hermana y Cantaora” un espectacle acústic on les melodies de les guitarres i els ritmes acompanyen a la veu amb aires llatins i flamencs, mesclant chacarera i tanguillo, son jarocho i granaínas, blues i bolero, rumba i ranxera. Un repertori que uneix aquests dos treballs, HERMANAS i BSO LA NIÑA Y EL LOBO Vol.1, als tres àlbums en solitari de la cantant.