Blanca Morel

l

Blanca Morel, madrilenya, és poeta, narradora i performer. Llicenciada en Periodisme per la Universitat Complutense i màster en Literatura Comparada i Crítica Cultural per la Universitat de València. Ha participat en antologies poètiques com [Ex]centricidad. 11 poetas que abren camino en la poesía española contemporánea (1959-1986) (2022, Ed. Celya) i forma part en l’edició col·lectiva […]

Blanca Morel, madrilenya, és poeta, narradora i performer. Llicenciada en Periodisme per la Universitat Complutense i màster en Literatura Comparada i Crítica Cultural per la Universitat de València. Ha participat en antologies poètiques com [Ex]centricidad. 11 poetas que abren camino en la poesía española contemporánea (1959-1986) (2022, Ed. Celya) i forma part en l’edició col·lectiva del llibre objecte Hypnerotomaquia -batalla en el sueño (2017, Edició numerada d’autor). Els seus poemaris publicats són: Bóveda (2008, Ed. Amargord), Pájaro sangre (2016, Ed. Baile del Sol), Pan impuro (2017, Ed. Ruleta Rusa), La ladrona (2018, Ed. Kokapeli), No hay domingo al oeste de Omaha (2019, Ed. Tigres de Papel). En narrativa compta amb el llibre de relats Misión secreta (2019, Ed. Malbec). Integrant de l’Associació feminista de dones poetes “Genialogías”. Imparteix tallers de creació literària en biblioteques i centres culturals de Madrid.

Porta a Vociferio Perfopoesía amb instruments rituals. Un recital de poemes amb tambor xamànic i altres instruments de caràcter ritual.