Crisal Rodriguez

l

Crisal Rodriguez (1986, Mollet del Vallés) Slammer, poeta escènica i performer. Biòloga apassionada de la neurociència. A través de la poesia i el moviment, hibrida llenguatges entrellaçant art, ciència i contemplació. Col·labora regularment amb la xarxa de Poetry Slam catalana des de 2016. Ha actuat en el CCCB, el Palau Cibeles i la Residència d’estudiants, […]

Crisal Rodriguez (1986, Mollet del Vallés) Slammer, poeta escènica i performer. Biòloga apassionada de la neurociència. A través de la poesia i el moviment, hibrida llenguatges entrellaçant art, ciència i contemplació. Col·labora regularment amb la xarxa de Poetry Slam catalana des de 2016. Ha actuat en el CCCB, el Palau Cibeles i la Residència d’estudiants, entre altres.

Amb “Con.Ciencia” porta a Vociferio “Luz entre partículas”. Tal com ella ho defineix: [Cos: conjunt de fang i memòria que forma un ésser viu. Un ecosistema salvatge en vies d’investigació] Un cos, humà, dins d’un cos, celest. Diferents escales, un mateix subjecte: el nosaltres. Partint des del jo, intentarem arribar al seu nucli. Tancant els ulls al costum i obrint els porus a un nou equilibri.