Ha Venido Un Ciego

l

Ha Venido Un Ciego està integrat per Pablo Cortina, Spoken Word i violí, Luis J. Lambas, guitarra elèctrica, Simon Lejarre, baix i teclats, i Hugo López-Castrillo, bateria. Han autoeditat el EP “Tús muertos” i l’LP “Papagayos”. Pablo Cortina, professor superior de Violí i de Música de Cambra, ha format part de l’escena slam des dels […]


Ha Venido Un Ciego està integrat per Pablo Cortina, Spoken Word i violí, Luis J. Lambas, guitarra elèctrica, Simon Lejarre, baix i teclats, i Hugo López-Castrillo, bateria. Han autoeditat el EP “Tús muertos” i l’LP “Papagayos”. Pablo Cortina, professor superior de Violí i de Música de Cambra, ha format part de l’escena slam des dels seus orígens, aconseguint en 2017 la final de la Coupe du Monde de París. Ha publicat els poemaris “Contra los slammers” (Le petit soldat) i “Pram” (Edicions Paral·lel). El seu últim treball “Bisk” està en procés d’edició.

Ha Venido Un Ciego (HVUC) ha vingut a Vociferio a presentar l’LP “Papagayos”. HVUC és una banda de Rock que planteja entorns en els quals escoltar poesia. Els textos del poeta i violinista Pablo Cortina, investits de música, denuncien en el seu nou disc “Papagayos” l’ús del llenguatge com a anestèsic per a una població digitalitzada.