Paloma Chen

l

Paloma Chen és periodista i gestora cultural. Nascuda a Alacant de pares xinesos immigrants de Wenzhou i criada en un restaurant a Utiel (València). Escriu sobre cultura, art i migracions. Ha treballat per a Agència EFE, Creu Roja Espanyola, l’Ajuntament de València o la Transnational Migrant Platform-Europe. Cogestiona la plataforma Tusanaje, amb la qual ha […]

Paloma Chen és periodista i gestora cultural. Nascuda a Alacant de pares xinesos immigrants de Wenzhou i criada en un restaurant a Utiel (València). Escriu sobre cultura, art i migracions. Ha treballat per a Agència EFE, Creu Roja Espanyola, l’Ajuntament de València o la Transnational Migrant Platform-Europe. Cogestiona la plataforma Tusanaje, amb la qual ha organitzat jornades culturals com laI Encuentro de la Diáspora China en España en Matadero Madrid en 2019. Premi Nacional de Poesia Viva “L de Lírica” 2020.

Paloma Chen domina paraules i trenca idiomes perquè ni les paraules la dominen ni els idiomes la trenquen. Entreteixeix imatges poètiques des de la seua existència híbrida i la seua experiència intercultural com alicanchina. Una immersió en una mirada que anhela tant la pertinença com l’obertura empàtica de totes les fronteres, siguen territorials, físiques o mentals.

https://sumirenokoibito.wordpress.com/

www.palomachen.es