Paloma Chen

l

Paloma Chen ha estudiat Periodisme i Construcció i Representació d’Identitats Culturals. Ha investigat sobre la diàspora xinesa a Espanya a “Crecer en ‘un chino’” i escriu sobre cultura, art i migracions en mitjans com El Salto, El País i La Marea. Ha guanyat el Premi Nacional de Poesia Viva “L de Lírica” 2020 i el […]

Paloma Chen ha estudiat Periodisme i Construcció i Representació d’Identitats Culturals. Ha investigat sobre la diàspora xinesa a Espanya a “Crecer en ‘un chino’” i escriu sobre cultura, art i migracions en mitjans com El Salto, El País i La Marea. Ha guanyat el Premi Nacional de Poesia Viva “L de Lírica” 2020 i el seu primer poemari Invocación a las mayorías silenciosas  (2022) és publicat per Letraversal.

Paloma Chen domina paraules i trenca idiomes perquè ni les paraules la dominen ni els idiomes la trenquen. Entreteixeix imatges poètiques des de la seua existència híbrida i la seua experiència intercultural com alicanchina. Una immersió en una mirada que anhela tant la pertinença com l’obertura empàtica de totes les fronteres, siguen territorials, físiques o mentals.

https://sumirenokoibito.wordpress.com/

www.palomachen.es