Littio X

l

Bales que a vegades acabes disparant a la paret. Això són aquests versos ràpids, xicotetes peces sonores d’un poemari que veurà la llum durant el mes de març, Parabellum (Bala Perdida Ed.). Amb Parabellum, la propuesta de música experimental i poesia de Littio X per a aquesta edició Rara de Vociferio, t’endinsaràs en espais abandonats […]

Bales que a vegades acabes disparant a la paret. Això són aquests versos ràpids, xicotetes peces sonores d’un poemari que veurà la llum durant el mes de març, Parabellum (Bala Perdida Ed.). Amb Parabellum, la propuesta de música experimental i poesia de Littio X per a aquesta edició Rara de Vociferio, t’endinsaràs en espais abandonats i en una atmosfera que els seus integrants criden creacción poètica i art sonor mutants. Fogonades, centellejos i versos d’intensitat variable, segons freqüències sòniques. Rares sempre vam ser. L’orgull es va veure reforçat en reconéixer-nos en les otres.


Littio X és una formació mutant de poesia i art sonor, composta per la poeta, artista multidisciplinari i periodista Alicia G. Núñez, el músic multidisciplinari electrònic Leit. Cada mostra de la seua producció és única en termes performatius: les seues actuacions són sempre noves, variables, mutables. Com a banda d’art sonor els seus interessos es basen en la interdisciplinarietat, uns certs paràmetres performatius -el cos com a objecte, la variabilitat, la cerca d’un so sempre diferent al ja creat-, la música electrònica, el noise, el software and hardware art, la poesía y el spoken word, els mitjans digitals, analògics i la mateixa tecnologia que els genera. Treballen amb la paraula i les seues experimentacions es basen en textos de creació pròpia o d’altres autores en clau feminista. La repetició, el soroll o les freqüències inaudibles del so també són considerats part del seu objecte d’estudi.