Feriafónica

l

El ladrido suave. Spoken word per a la infància. VOCIFERITO. L’espectacle El ladrido suave pretén acostar la poesia a la infància a través d’aquest espectacle de spoken word. Part d’una selecció de textos (no tots dirigits a la infància) que desafien el llenguatge (per forma o per fons) i que proposen una experiència entorn de […]

El ladrido suave. Spoken word per a la infància. VOCIFERITO.

L’espectacle El ladrido suave pretén acostar la poesia a la infància a través d’aquest espectacle de spoken word. Part d’una selecció de textos (no tots dirigits a la infància) que desafien el llenguatge (per forma o per fons) i que proposen una experiència entorn de la paraula com a suggeriment de joc i gaudi lúdic en combinació amb ambients rítmics i musicals.

La trobada de dos artistes amb llarga trajectòria i recorregut en les seues respectives disciplines planteja una experimentació al més alt nivell.

La companyia FERIAFÓNICA està formada per Jesús Ge i Antonio José Iglesias. És una companyia de recent creació i sorgeix com una necessitat de tots dos artistes d’experimentar i aprofundir en el camp de la creació poètic-musical per a la infància.

Jesús Ge és una de les principals figures de la poesia escènica espanyola. La seua proposta artística indaga en les possibilitats de la paraula i del llenguatge parlat en relació amb la política personal i la crítica social. Fa anys que investiga diferents variants de la posada en escena poètica com la polifonia i les músiques parlades. És un gran coneixedor de la infància pel seu perfil d’educador i expert en literatura infantil i creativitat.

Antonio José Iglesias és artista musical, compositor, cantant, percussionista/bateria, productor, dj, romancer, locutor, activista cultural independent i professor de bateria. Entre altres projectes, destaca el seu grup DWOMO amb el qual va realitzar diversos espectacles musicals per a la infància. És conegut també el seu projecte DUO CAIFÁS en el qual interpreta, juntament amb només un altre artista, el musical Jesucristo Superstar en format saló intercalant cançons i narrativa.