Marta R Sobrecueva

l

Marta R Sobrecueva, àlies Martaerre, treballa la paraula des del seu més semàntic joc i sintetització expressiva. Autora de “El libro melón”, Amargord Ediciones 2011 – Col·lecció Hecho en Lavapiés, poemari que va promoure els erreperforrecitals en les seues presentacions – un híbrid de recital amb l’art d’acció hereu de Fluxus – que li van […]

Marta R Sobrecueva, àlies Martaerre, treballa la paraula des del seu més semàntic joc i sintetització expressiva. Autora de “El libro melón”, Amargord Ediciones 2011 – Col·lecció Hecho en Lavapiés, poemari que va promoure els erreperforrecitals en les seues presentacions – un híbrid de recital amb l’art d’acció hereu de Fluxus – que li van fer materialitzar en moltes ocasions els seus versos amb meló. En 2013 ix a la llum “MISSISSEPIA”: obra o peça poètica que o bé és breu com a concisa i escarida, o ben orgànica formada per molècules, és a dir breus poemes, que s’inclouen dins de peces majors i formen el poema o cadena; és a dir, el “martaerrismo”.

En 2017 reincideix Amargord a publicar una altra de les seues obres poètiques, en aquesta ocasió “Galerías”, una invitació al lector a recrear les imatges i abstraccions que proposa l’autora en galeries o corredors circumdants en la seua fantasia. També autora de relats breus i micro, va ser finalista en el XIX Premi Ana María Matute. Una mostra del seu treball literari pot trobar-se també en el blog “miraletras.blogspot.com”. Actualment treballa en un projecte – lliure objecte anomenat Mujeres Dadá de Ediciones Canibaal, amb qui ja ha col·laborat anteriorment en una ocasió en la seua la Revista Canibaal.

http://miraletras.blogspot.com/2015/02/observacion.html