Carmen Megías

l

Em vaig formar en poesia durant tres anys amb el poeta cubà Víctor Puertodan. Per necessitat, plaer, per la meua vena d’aigua, escric; i per perseverança, publique. Des de 2006 he participat en molts projectes literaris, plaquettes, llibres, revistes… Alguns d’ells: Revistes: Textos revista Vulture *Nº27, Antologia de poetes per al projecte “Ciudades Invisibles” de […]

Em vaig formar en poesia durant tres anys amb el poeta cubà Víctor Puertodan. Per necessitat, plaer, per la meua vena d’aigua, escric; i per perseverança, publique. Des de 2006 he participat en molts projectes literaris, plaquettes, llibres, revistes… Alguns d’ells:

  • Revistes: Textos revista Vulture *Nº27, Antologia de poetes per al projecte “Ciudades Invisibles” de la revista Iguazú de Bilbao.
  • Plaquettes: Fractales ed. Transfusions, Akelarre, poemes del grup Akelarre.
  • Llibres col·lectius: Arte y poesía. Miguel Hernández de Arte en Red, Versos y trazos, tetas y abrazos.

En 2012 vaig publicar Tiempo de Vivir, amb l’editorial Baile del Sol. I en 2020 Latido amb Unaria ediciones.

LATIDO

La poeta comparteix espai amb la seua pròpia imatge projectada. Al principi, funcionen com a espill l’una de l’altra. Però arribat a un punt, cadascuna pren un camí diferent. Transitant ambdues un fil conductor del poemari Latido desde el inicio hasta el fin.

http://www.carmenmegias.com/blog/

http://inesinfante.blogspot.com/