AK-ch8

l

Prosa poètica que fa gust d’òxid. Carn. Sang d’això de dins, del que resseca aspre de cremar-se tant que. El cos es consumeix pel crani i les vàlvules no. Kiddo i les pessetes. Iogurts Línia en morfemes perquè sona tan lleig que estèvia, estèvia, estèvia! Jo volia en sànscrit. No creia: en Crist. I s’ennuega […]

Prosa poètica que fa gust d’òxid. Carn. Sang d’això de dins, del que resseca aspre de cremar-se tant que. El cos es consumeix pel crani i les vàlvules no. Kiddo i les pessetes. Iogurts Línia en morfemes perquè sona tan lleig que estèvia, estèvia, estèvia! Jo volia en sànscrit. No creia: en Crist. I s’ennuega d’intranscendent l’absurd. Tot el que escric: com fregar amb Asevi i mantega. Les ovelles.


AK-ch8 és Andrea i Andrea és AK-ch8. Va nàixer en el 95 i li va fer gust de poc. Viu somiant amb tornar a l’època dels Tamagoch… i de les calculadores amb convertidor euro-pesseta, euro-pesseta, euro-pesseta. Estudia Comunicació i s’especialitza en periodisme perquè el futur està sobrevalorat. Té pèls en les aixelles, sempre porta rellotge i enguany ha publicat el seu primer llibre: “Ántrax: ovejas, úteros y jugos”.