Le Voyeur

l

Un concert exclusiu i especial en el qual la poesia i la música amb la seua banda en format trio, transportaran a l’espectador al meravellós món caleidoscòpic de Le Voyeur. Amb motiu de la publicació d’un llibre amb totes les lletres de les seues cançons editat per la prestigiosa editorial “Ya lo dijo Casimiro Parker”. […]

Un concert exclusiu i especial en el qual la poesia i la música amb la seua banda en format trio, transportaran a l’espectador al meravellós món caleidoscòpic de Le Voyeur. Amb motiu de la publicació d’un llibre amb totes les lletres de les seues cançons editat per la prestigiosa editorial “Ya lo dijo Casimiro Parker”.


Le Voyeur és un artista absolutament necessari i imprescindible en els temps que corren. L’any passat 2021 es va complir el seu desé aniversari sobre les taules. I amb motiu de tal celebració, l’editorial de poesia “Ya lo dijo Casimiro Parker” va publicar el seu llibre ‘Muerde Aquél Verso’ amb totes les lletres de les seues cançons amb les quals estan realitzant una extensa gira per tot el país.