Thorazine

l

Un dj set electrònic que vaja des de ritmes més disc i electro fins a techno pur i dur, passant per alguna cosa d’àcid i ficant sons més industrials per a donar-li bon color a la rave poètica. Un tutti-frutti d’estils i ritmes contundents per a gaudir. Un bon repàs de cultura de club i […]

Un dj set electrònic que vaja des de ritmes més disc i electro fins a techno pur i dur, passant per alguna cosa d’àcid i ficant sons més industrials per a donar-li bon color a la rave poètica. Un tutti-frutti d’estils i ritmes contundents per a gaudir. Un bon repàs de cultura de club i rave.


Thorazine, un DJ dels quals en un renuncie, en abaixar la guàrdia, en mirar a les musaranyes, t’estira la mà i et cola en un escenari d’hipnosi i llarg abast. Partida i fuita, litúrgia sense eixida.

Entre el seu credo, noms al vent (anomene-li influències) com a Audio Assault, Dirty Planet, Nheoma, CLR, Afín, Sandwell Dsitrict, L.I.E.S… Afig-li polsims picants, de tonalitats vives: techno, hard-techno, idm, electro, industrial, mínimal, ambient, trance, neotrance, psytrance, psydub, drum’n’bass, acid, tech-house… I, ara, remoga tan fort com si li fora la vida en això.

La seua oda a la cultura club implica conseqüències. Ha infectat diferents clubs valencians com Mogamgo, Miniclub i el bienquerido Killing Time que encara resisteix. Col·labora habitualment amb Álex Serrano i Josep Llop de Chromatic Club, bastió de qualitat electrònica i bon rotllo sense mesura. Habitual de l’escena tardana de la rave valenciana, ha perforat timpans al costat d’Hypnótica Col·lectiva i APA.