Cavallo

l

CAVALLO són Elies Fuster (baterista), Pep Ahuir (piano i orgue Hammond), Hugo Mas (saxo, guitarra amb arc de violí i spoken word) i Alan Welch (trompeta). Componen temes que es mouen entre el math rock, el free jazz, el punk, i el blues més fosc. Amb l’spoken word de l’alcoià Hugo Mas i la seua […]

CAVALLO són Elies Fuster (baterista), Pep Ahuir (piano i orgue Hammond), Hugo Mas (saxo, guitarra amb arc de violí i spoken word) i Alan Welch (trompeta). Componen temes que es mouen entre el math rock, el free jazz, el punk, i el blues més fosc. Amb l’spoken word de l’alcoià Hugo Mas i la seua lírica descarnada, mesclen poesia i experimentació sonora amb la voluntat de transmetre el caràcter dens, asfixiant i opressiu de l’urbs contemporània.

La contundència del seu directe, l’agressivitat del so en la posada en escena i la creació d’una atmosfera tortuosa i magnètica han convertit aquest projecte en una raresa singular entre les propostes que combinen música i poesia en català. A Barcelona Poesia, ens presentaran el seu nou disc “My selfie her/Tòtem”.