Begonya Pozo + Obert

l

Recital-concert on es conjuminen la recitació de textos de la poeta Begonya Pozo amb cançons creades i adaptades, amb arranjaments de Lucía García i Diego Navarrete, per Carles Garcia a partir de poemes de diversos llibres de l’autora. Les versions musicals es caracteritzen per una gran diversitat i versalitat, multipliquen les possibles lectures i generen […]

Recital-concert on es conjuminen la recitació de textos de la poeta Begonya Pozo amb cançons creades i adaptades, amb arranjaments de Lucía García i Diego Navarrete, per Carles Garcia a partir de poemes de diversos llibres de l’autora. Les versions musicals es caracteritzen per una gran diversitat i versalitat, multipliquen les possibles lectures i generen imaginaris ben diversos. Aquest espectacle és apte per a totes les persones que fan de l’alta sensibilitat una manera d’entendre les experiències quotidianes amb passió i consciència artística. Tot plegat, una celebració de la vida a través de la música i la paraula.


Begonya Pozo ha publicat diversos llibres (la majoria bilingües o plurilingües) arran del premi Senyoriu d’Ausiàs March de 2010. Amb Poemes a la intempèrie (2011) encetava la recerca d’una llengua i una mirada poètiques que l’han duta fins a Excavant la llum/Excavando la luz (2020). Continua treballant en nous poemes, perquè no sap viure sense fer-ho. L’any 2020 va crear,amb Carles Garcia, el grup Obert poètic per tal de posar en escena creacions poètiques i musicals relacionades amb la seua obra. En aquesta aventura compten, entre d’altres artistas, amb la col·laboració de músics com Diego Navarrete, Lucía García, Mire Muñoz i Carlos Esteban.