Cintaadhesiva

l

Fronteira Paraíso és un lloc on es donen cita tots els límits de l’ésser humà, una brisa extranya que reparteix al vent les violències quotidianes per a deixar-les marxar Cintaadhesiva és una formació de poesia escènica, que conjuga paraula, música i videocreació. Compta amb un recorregut de deu anys, amb més de 200 actuacions sobre […]

Fronteira Paraíso és un lloc on es donen cita tots els límits de l’ésser humà, una brisa extranya que reparteix al vent les violències quotidianes per a deixar-les marxar


Cintaadhesiva és una formació de poesia escènica, que conjuga paraula, música i videocreació. Compta amb un recorregut de deu anys, amb més de 200 actuacions sobre escenaris nacionals i internacionals. Ha participat en festivals com el Festival Internacional de Poesía Expandida Urogallo de León, Festival Internacional Naa de Barcelos o el proyecto A Malinche, en Irlanda. Ha sigut finalista de diversos premis musicals, com los Martín Códax da Música o el Certame de Música Fran Pérez Narf 2017, i guanyadora del Concurso Estudios Mans Festival SinSal San Simón 2017  i va formar part de la programació del Festival Sinsal d’aquest mateix any.

Porten la seua signatura també un altre tipus de treballs, com les bandes sonores per a teatre i audiovisual.

Les seues videocreacions també han sigut seleccionades a festivals com el Film Festival MOPIFF de Calgary i en el Miniature Film Festival de Vancouver.

Silvia Penas

Poeta i performer. El seu treball té com a punt de partida la creació de textos, amb una forta vocació d’indagar en la poesia escènica i altres formats de poesia efímera, d’incorporar la paraula poètica al cos a través de la veu. Compta amb diversos volums de poesia publicats com a As uñas crecen, Diario de ladras, bailarinas, asesinas e flores o Fronteira Paraíso, alguns d’ells premiats.

Ha participat també com a creadora i actriu en projectes performatius i teatrals.

Jesús Andrés Tejada

Dissenyador gràfic, músic i videocreador. Ha realitzat diversos projectes artístics en companyies de teatre, grups musicals, etc., en els quals porta més de 20 anys realitzant la seua labor de músic i compositor. Cal esmentar Inversa teatro, Cía. Blanca Novoneyra, Cía. Druida danza, Sulxeitos, ISGA collective, Dandylady, Cía. de danza Indio Palo, Mago Teto o el Centro Coreográfico Gallego. En l’actualitat participa a les formacions de ORDET (electrónica/ambient), COSTA ESCURA (krautrock) i Cintaadhesiva.