Catalina LaCalva

l

Com construir una identitat amb falta de referències? Com créixer en els marges del teu propi centre? Com donar-te suport en l’abjecte, que només et permeten/tes veure per la cua de l’ull? Ritual de neteja davant una identitat construída des de la por. Nascuda i criada per primera vegada en Extrema-dura, s’ha lliscat entre diferents […]

Com construir una identitat amb falta de referències? Com créixer en els marges del teu propi centre? Com donar-te suport en l’abjecte, que només et permeten/tes veure per la cua de l’ull? Ritual de neteja davant una identitat construída des de la por.


Nascuda i criada per primera vegada en Extrema-dura, s’ha lliscat entre diferents disciplines i mètodes artístics (des de rebre/impartir tallers puntuals/cursos a llarg termini i en diversos formats, fins a performance/teatre/radio/dansa/postporno/poesia damunt d’escenaris, platges, okupes o sota ponts). Cerca i reinventa el seu lloc i llenguatge entre l’espiritualitat política, la sanació individual identitària de xarxes, i la crítica queer kink d’energies mainstream en procés de possessió social. Marika indomable de gènere ambígu.