El Triangulista

l

FRANCESC BURGOS (Tavernes de la Valldigna).- Ambientòleg de formació. És actor, músic i gestor cultural autodidacta. Creador i impulsor de LaCasaCalba, projecte cultural en construcció permanent, és director artístic del Teatre del Raval de Gandia. També hi participa de diversos projectes artístics com ara La POP i, a més a més, és El Triangulista, un artista […]

FRANCESC BURGOS (Tavernes de la Valldigna).- Ambientòleg de formació. És actor, músic i gestor cultural autodidacta. Creador i impulsor de LaCasaCalba, projecte cultural en construcció permanent, és director artístic del Teatre del Raval de Gandia. També hi participa de diversos projectes artístics com ara La POP i, a més a més, és El Triangulista, un artista no-artista d’ànima circense, que ha estrenat dos espectacles: A les golfes i Plàstic-tic-tic!

Plàstic-tic-tic!

Espectacle multidisiciplinari amb una forta simbologia poètica i ambientalista, tant pel missatge que l’envolta, com per l’estètica retrofuturista; on hi trobem teatre de text, d’objectes, d’ombres i gestual; clown; música en directe; i ambientacions sonores, com a principals ferramentes creatives.

https://triangulista.com/