Alba. G

l

Estoy más buena que Dios ha sigut creat per a fer fallida les regles del joc. En el centre a una noia que representa l’altre costat de l’imperatiu universal. Aquest imperatiu universal, històricament representat per l’home, blanc, solvent, heteronormatiu, capacitista, colonitzador etc., és suplantat per una poeta nana que juga amb el seu entorn amb […]

Estoy más buena que Dios ha sigut creat per a fer fallida les regles del joc. En el centre a una noia que representa l’altre costat de l’imperatiu universal. Aquest imperatiu universal, històricament representat per l’home, blanc, solvent, heteronormatiu, capacitista, colonitzador etc., és suplantat per una poeta nana que juga amb el seu entorn amb l’únic objectiu de desafiar qualsevol classe de normes que li intenten ser imposades des d’un fora rar i grotesc.


Alba. G (Fuenlabrada, 1991) va irrompre decidida en el panorama artístic de l’Oviedo Underground allà per l’any 2012, quan va començar a participar activament en timbes poètiques.

Estoy más buena que Dios, és el títol del seu primer poemari, amb el qual s’aventura en la poesia sàtira, de tall i temàtica feminista. Actualment, es troba treballant en el muntatge de la seua primera obra teatral: Mordiendo la Verdad, amb la qual va rebre el Primer Premi Escena contra la violencia sexista 2019.