Sandra Paula Fernández

l

Sandra Paula Fernández (Oviedo,1972). És una artista llicenciada en Belles arts per la Universitat de Salamanca en l’especialitat de pintura. En l’actualitat resideix i desenvolupa el seu treball a Madrid. El seu procés creatiu comprén diverses línies d’investigació que van des de l’aplicació de noves tecnologies i l’ús que pot derivar d’elles fins a treballs […]

Sandra Paula Fernández (Oviedo,1972). És una artista llicenciada en Belles arts per la Universitat de Salamanca en l’especialitat de pintura. En l’actualitat resideix i desenvolupa el seu treball a Madrid.

El seu procés creatiu comprén diverses línies d’investigació que van des de l’aplicació de noves tecnologies i l’ús que pot derivar d’elles fins a treballs on prima el manual i l’artesà.

Moltes de les seues obres ofereixen una visió caòtica i apocalíptica, carregada d’humor i ironia sobre els tòpics d’una societat de consum hipersexualizada, cada vegada més adormida i adicta al menjar ràpid.

Ha realitzat nombroses exposicions i participat en diverses fires nacionals i internacionals com a Estampa, JustMad, Context Art Miami o CIRCA Puerto Rico Internacional Art Fair.

La seua obra es localitza en destacades col·leccions com la Col·lecció Liberbank a Astúries, la Fundació Canària per al Desenvolupament de la Pintura, la Nova Col·lecció Pilar Citoler, Col·lecció CA2M i Museu de Belles arts d’Astúries.

Home