Elektrosía

l

Elektrosía fusiona la paraula parlada, la música electrònica i l’art audiovisual. A través dels seus espais comuns, mescla la poètica del seu vocalista Maijo Mora, el Set de Xácome *Dj i les projeccions del*videomapping de Raquel Guerrero. El DJ Set de’Elektrosía incorpora als seus referents poètics: Gil Scott – Heron, Kate Tempest, Plath, Anne Clack […]

Elektrosía fusiona la paraula parlada, la música electrònica i l’art audiovisual. A través dels seus espais comuns, mescla la poètica del seu vocalista Maijo Mora, el Set de Xácome *Dj i les projeccions del*videomapping de Raquel Guerrero. El DJ Set de’Elektrosía incorpora als seus referents poètics: Gil Scott – Heron, Kate Tempest, Plath, Anne Clack i posa en escena sintetitzadors i samplers experimentals de techno, convertint el seu escenari en objectes dinàmics, efímers i altament orgànics en directe.

L’àlbum homònim de Elektrosía està produït per David Kano (Silencio Music Factory, 2020) i està liderat per la poeta Maijo Mora. El seu primer disc compta amb 8 cançons d’estudi i la col·laboració electrònica del grup mallorquí Jansky, amb la cançó “Piedras” i als cors Laila Malo; les artistes catalanes Museless, “Resiliencia” i Lantalba amb “Viviré 150 años”. Se sumen els productors Pedro Pina amb la cançó “La raíz”, Guillermo Medín “Rompecabezas”, Xácome Dj “Cadencia” i David Kano “Detrás de mí” i la productora Dinamite “Baila conmigo”. En la col·laboració poètica, i a manera de “cadàver exquisit”, s’uneixen les artistes Fátima Delgado, Pilar Boadicea i Belén Berlín.