David Vid i Enric Casado

l

Apassionats de l’oralitat, de la narració, la locució i la cançó desenvolupen diferents tasques relacionades amb el món oral. Són contadors d’històries, cantants, pallassos.. en vers i en prosa. Conten i canten contes i diuen versos per qualsevol racó. Els escenaris són un espai natural i segueixen pensant que el fet oral és el que […]

Apassionats de l’oralitat, de la narració, la locució i la cançó desenvolupen diferents tasques relacionades amb el món oral. Són contadors d’històries, cantants, pallassos.. en vers i en prosa. Conten i canten contes i diuen versos per qualsevol racó. Els escenaris són un espai natural i segueixen pensant que el fet oral és el que reté la memòria. Admiren artistes i admiren comediants. 

OVIDIANES 2.5 – 25 ANYS SENSE OBLIDAR L’OVIDI

Ovidianes 2.5. Un viatge per la vida i obra de l’Ovidi. Tot allò que va ser, representar i motivar el camí de l’artista d’Alcoi. L’actor, cantant, rapsode, però també el fill, l’amant, el pare… A través d’una entrevista constant es mostra l’Ovidi humà, el compromès amb la seua terra, la seua gent, la llengua i el territori. Tot amb les cançons i poemes que va compondre, escriure i recitar.