DYSO (Ciudad Real)

Dyso porta més de deu anys en la cultura Hip-hop com Mc o mestre de cerimònies, i més de sis anys al terreny de l’exposició poètica, Spoken Word i Slam Poetry.

L’activitat com a artista l’ha desenvolupat tant en el llit escènic pròpiament dit, com en el docent, ja que ha format part de projectes educatius a través de la poesia oral contemporània, en instituts de secundària i en col·legis d’educació primària. Igualment, l’acció educativa l’ha plasmat en diferents contextos soci-econòmics, així com a diversos països, no solament a Espanya, en diverses ciutats com Granada, Madrid, Ciudad Real, Mallorca i Jaén, entre uns altres, i diferents barris, així com en els campaments de refugiats sahrauís a Algèria, al nord d’Àfrica, i Perú i Bolívia, en comunitats camperoles, i a Costa Rica participant en diversos Festivals Internacionals. En tots aquests espais ha aprofitat per a realitzar tallers relatius al pensament creatiu per mitjà de l’expressió oral i escrita, formant part de grans projectes didàctics, sent organitzador i promotor d’esdeveniments d’aquesta índole i relacionats amb l’expressió artística.


Detalls de la peça artística

Spoken Rap: Poesia Slam i Spoken Word en clau de Rap, amb un maneig de la paraula que connecta el lúdic amb el social, així com intimismes i tribulacions existencials diverses mostrades des del calambur.


Enllaços web

https://soundcloud.com/dyso-2


Vídeos

https://www.youtube.com/channel/UCxKZb9MCBicjO2AmCIZ5zfA/videos