Isaías Griñolo

l

Artista visual, filmador i comissari d’exposicions. Viu i treballa a Sevilla. Format en el programa arteypensamiento de la Universitat Internacional d’Andalusia. Els seus projectes es vinculen amb el seu entorn més pròxim per a, des de l’art, abordar assumptes visibilitzats per pràctiques antagonistes, a través de relacions de memòria, ecologia, economia, flamenc, poesia i art. Des de […]

Artista visual, filmador i comissari d’exposicions. Viu i treballa a Sevilla. Format en el programa arteypensamiento de la Universitat Internacional d’Andalusia. Els seus projectes es vinculen amb el seu entorn més pròxim per a, des de l’art, abordar assumptes visibilitzats per pràctiques antagonistes, a través de relacions de memòria, ecologia, economia, flamenc, poesia i art.


Des de 2011, amb la col·laboració de poetes i flamencs, ve desenvolupant historia_contemporánea, un projecte multidisciplinari que, a manera de fris poètic-documental, va estenent acta dels nostres dies: retallada de drets i auge de l’extrema dreta.