Víctor López

l

Poeta, editor i artista sonor i Spoken Word. Des de fa més de deu anys explora i investiga el llenguatge poètic en les seues múltiples manifestacions: el so, el cant, el llenguatge salvatge, l’oralitat, la inspiració, la mística i l’experiència poètica. Com a poeta fusiona l’art de la paraula parlada (de marcada influència beat) amb […]

Poeta, editor i artista sonor i Spoken Word. Des de fa més de deu anys explora i investiga el llenguatge poètic en les seues múltiples manifestacions: el so, el cant, el llenguatge salvatge, l’oralitat, la inspiració, la mística i l’experiència poètica.

Com a poeta fusiona l’art de la paraula parlada (de marcada influència beat) amb diferents tradicions orals de la humanitat (cants tribals, cant de la gola mongol, música sufí, tradició tibetana o tradicions xamàniques), experimentant així mateix amb paisatges sonors pròxims a la música atmosfèrica o minimalista electrònica.

És editor de l’Editorial Escola de Vida, segell especialitzat en consciència i cognició, psicologia junguiana, espiritualitat pràctica i antropologia de la vida i la mort, entre altres grans temes (www.editorialescoladevida.org).


www.phonosonus.wordpress.com

www.phonosonus.bandcamp.com

(Calgary Spoken Word Festival 2013)

(Spoken Orality, Antic Teatre, 2014)

(Cabaret Gilles de Rai, 2015)