Raúl de Tapia

l

Director de la Fundació Tormes-EB. Biòleg, botanòfil i degustador de paisatges. Comunicador ambiental i escriptor. Membre de la Xarxa Internacional d’Escriptors per la Terra. Raúl de Tàpia és una persona polièdrica que conjumina de manera brillant els seus perfils tècnic, comunicador i artístic. Ha rebut nombrosos premis nacionals com el Premio Nacional de Medio Ambiente […]

Director de la Fundació Tormes-EB. Biòleg, botanòfil i degustador de paisatges. Comunicador ambiental i escriptor. Membre de la Xarxa Internacional d’Escriptors per la Terra. Raúl de Tàpia és una persona polièdrica que conjumina de manera brillant els seus perfils tècnic, comunicador i artístic. Ha rebut nombrosos premis nacionals com el Premio Nacional de Medio Ambiente de Caja España, el Premio de Sostenibilidad de la Junta de Castilla y León,  el Premi Ones Mediterrània a la Defensa del Patrimoni Natural, el Premio de Comunicación Ambiental de la ANEFA o el Reconocimiento de Excelencia en Comunicación Ambiental per la UEPG.

La seua faceta com a comunicador no ha deixat de créixer en els últims 15 anys. Col·labora habitualment amb diferents mitjans de comunicació i forma part de la comuniqueu del programa El Bosque Habitado de Radio 3 (RNE), pel qual sorgeix aquest Herbari Sonor. La vocació artística de Alcanduerca fa que nodrisca els seus projectes en l’àmbit de la divulgació científica amb música, dansa, poesia escultura i muralisme. Fruit d’aquesta fusió naix el projecte Arte Emboscado, apadrinat pel cantant Manolo García i la periodista de Radio 3 María José Parejo, i al qual estan destinats la totalitat dels beneficis que s’obtinguen amb a venda d’aquest llibre.