Clara Moltó Gisbert

l

(Alcoi, 1985) Cambrera, mare i poeta, adoradora del cafè, el vi i el roller derby. Autora del poemari “Molles-Migas”, (publicat a l’editorial Amargord a la primavera de 2019) i col·laboradora del Fanzine “Cuidem Benimaclet”, on es van fer propostes d’il·lustració i poesia al voltant de la lluita per la terra i la cultura del territori. […]

(Alcoi, 1985) Cambrera, mare i poeta, adoradora del cafè, el vi i el roller derby. Autora del poemari “Molles-Migas”, (publicat a l’editorial Amargord a la primavera de 2019) i col·laboradora del Fanzine “Cuidem Benimaclet”, on es van fer propostes d’il·lustració i poesia al voltant de la lluita per la terra i la cultura del territori. Membre del col·lectiu Antifeixista “Poesia contra la Intolerancia” de València, vinculat al World Poetry Movement. Actualment treballa en l’elaboració del seu segon poemari.

El recital recorre el País Valencià a través de diverses lluites barrials i territorials, com hifes del miceli, on conectar amb situacions polítiques, socials, migratories i ecològiques.  Als poemes es poden visualitzar les crisis d’identitat des d’on ens preguntem què tan brutes tenim les mans, quines situacions ens envolten, tant les que veiem com les que no. Als poemes trobem crítica y la fragilitat d’un món que ens desagna.