Víctor M. Díez i Rodrigo Martínez

l

Víctor M. Díez. Poeta, actor, agitador cultural. És autor d’una dotzena de títols publicats. Ha estat implicat en nombroses produccions teatrals i audiovisuals. Pertany al grup d’improvisació músic-poètic SIN RED i és una habitual de l’escena contemporània. Ha sigut responsable de l’organització de múltiples programes en la seua faceta d’agitador cultural. Rodrigo Martínez és un […]

Víctor M. Díez. Poeta, actor, agitador cultural. És autor d’una dotzena de títols publicats. Ha estat implicat en nombroses produccions teatrals i audiovisuals. Pertany al grup d’improvisació músic-poètic SIN RED i és una habitual de l’escena contemporània. Ha sigut responsable de l’organització de múltiples programes en la seua faceta d’agitador cultural.


Rodrigo Martínez és un indispensable de l’escena musical lleonesa, dedicant-se al folk de manera singular, en grups com TARNA o, anteriorment, Pandetrave, Reñoberu… Ha participat en produccions músic-teatrals com les quatre estacions de Cuatro de 4. i altres.
En el seu interés etnogràfic per conéixer de primera mà el patrimoni musical de la nostra terra, en un ampli sentit, atresora un gran arxiu de músiques i relats recollits per ell mateix.