Lucía Camón

l

Lucía Camón, poeta, actriu i agitadora cultural, actualment dirigeix el projecte Pueblos en Arte. Després d’estudiar dret en la Universitat de València, es forma com a actriu en el prestigiós Laboratori de Teatre William Layton, a Madrid. Acompanya els seus recitals amb música, per això ha col·laborat al llarg dels anys amb grans músics com Borja Barrueta (bateria […]

Lucía Camón, poeta, actriu i agitadora cultural, actualment dirigeix el projecte Pueblos en Arte. Després d’estudiar dret en la Universitat de València, es forma com a actriu en el prestigiós Laboratori de Teatre William Layton, a Madrid. Acompanya els seus recitals amb música, per això ha col·laborat al llarg dels anys amb grans músics com Borja Barrueta (bateria de Jorge Drexler, entre altres), Santiago Ibarretxe, Ariel Hernández (Malevaje) o el músic de jazz Alex Comín…, activitat que hui dia continua desenvolupant. Al juny de 2011 va eixir a la llum el seu primer llibre de poemes, «Siete veces sí», que ja va per la seua tercera edició. L’any 2019 protagonitza la pel·lícula documental «Soñando un Lugar», dirigida per Alfonso Kint, candidata als GOYA i guanyadora de nombrosos premis internacionals. Des de Pueblos en Arte s’encarrega, entre altres projectes, de la realització del Festival Poetodos, un festival de poesia en el món rural.

Brillant fusió entre poesia i música, passejant paisatges rurals i urbans al ritme de la paraula d’aquesta poeta que salta entre els dos mons amb llibertat. Un viatge per al gaudi.