Clara López Cantos

l

Clara López Cantos (Tomelloso, 1987) Artista visual i Investigadora. És Doctora en Investigació en Humanitats, Arts i Llicenciada en Belles arts per la UCLM. Treballa com a professora universitària de mitjans audiovisuals, activitat que compatibilitza amb treballs artístics i d’investigació. “Las palabras también tienen ojos. Posibilidades de la poesía: Dionisio Cañas” és el seu segon documental i és […]

Clara López Cantos (Tomelloso, 1987) Artista visual i Investigadora. És Doctora en Investigació en Humanitats, Arts i Llicenciada en Belles arts per la UCLM. Treballa com a professora universitària de mitjans audiovisuals, activitat que compatibilitza amb treballs artístics i d’investigació.

“Las palabras también tienen ojos. Posibilidades de la poesía: Dionisio Cañas” és el seu segon documental i és autora de nombrosos videopoemes. Ha realitzat ponències i exposat de manera individual i col·lectiva en àmbit nacional i internacional.

És cofundadora i presidenta de l’associació Accent Cultural, i també col·laboradora en diversos mitjans amb articles entorn de l’art.

Per a més informació: https://www.claralcantos.com/bio/

FOTOGRAMAS