Iris Almenara + Dani Odisseu

l

Iris Almenara (Castelló, 1989) Titulada en cant pel Conservatori Superior de València ‘Joaquín Rodrigo’. Ha realitzat nombroses recitals lírics i compagina la seua dedicació a la música amb la poesia. En 2017 va publicar el seu primer poemari “Ombligo, mundo y raíz” de Ed.Babilonia amb pròleg de Javier Gm, també va rebre classes de poesia […]

Iris Almenara (Castelló, 1989) Titulada en cant pel Conservatori Superior de València ‘Joaquín Rodrigo’. Ha realitzat nombroses recitals lírics i compagina la seua dedicació a la música amb la poesia. En 2017 va publicar el seu primer poemari “Ombligo, mundo y raíz” de Ed.Babilonia amb pròleg de Javier Gm, també va rebre classes de poesia i oratòria per David Trashumante. Ha participat en nombrosos festivals poètics, forma part del col·lectiu Militància Poètica i del cor sonor Cantataticó.

Dani Odisseu (València 1977) Músic i pedagog musical format a Europa i l’Índia, ha codirigit projectes sonors de fusió entre les músiques tradicionals i el folklore Indi. Col·labora creant música per a dansa, teatre, circ i ambients literaris. Dirigeix des de 2012 el projecte “Persona” unint diverses disciplines artístiques en escenaris i auditoris a nivell nacional.

SIN ANESTESIA

Espectacle de Polipoesia on es troba la simbiosi perfecta entre música i poesia, entre la veu cantada i recitada. Exploren noves formes interpretatives per a connectar la pròpia sensibilitat amb l’espectador de manera orgànica i íntima.